skip to Main Content

Elke coating heeft een eigen functie

Er zijn verschillende coatings voor brillenglazen. Zo kunnen er ontspiegelingslagen, een water- en vuilafstotende laag of een hardingslaag worden aangebracht op brillenglazen. Deze coatings hebben een eigen functie. Ze kunnen op bijna alle brillenglazen worden aangebracht.

Welke coating past bij u?

Welke coating is het meest geschikt voor jou? Om te beginnen, kennen we ontspiegelingslagen. Deze zorgen ervoor dat het brillenglas niet meer spiegelt. Dit betekent dat anderen jouw ogen beter zien. En, belangrijk voor jou: je houdt spiegelingen uit je beeld. Hierdoor zie je meer contrast en heb je een helderder beeld. De coating voor ontspiegeling bestaat uit meerdere lagen met een eigen kleur. Die kleur kan je niet of nauwelijks zien. Vanzelfsprekend kunnen wij je adviseren bij het maken van de beste keus.

Speciale lagen

Daarnaast kan je kiezen voor een water- en vuilafstotende laag of een hardingslaag. Deze kan speciaal op de brillenglazen worden aangebracht. Een hardingslaag maakt de glazen krasbestendiger. Meestal wordt een dergelijke laag aangebracht op kunststofglazen, omdat deze niet zo hard zijn als glas en na verloop van tijd sneller dof worden en krassen krijgen.

Natuurlijk kunt u voor persoonlijk advies altijd even onze winkel in
Bavel binnenlopen. Onze medewerkers staan voor je klaar.

Waarom een speciale coating
van Arnold Eyeworks?

  • Persoonlijk advies bij het maken van een keuze

  • Altijd de hoogste kwaliteit coatings

Back To Top