Voor de beste computerbril kom je naar Arnold eyeworks in Bavel.

Misschien denk je: ik heb al een bril voor ‘gewoon’ en één om te sporten, moet ik er nu ook nog één voor kantoor? Natuurlijk ben je tot niets verplicht, maar een bril die is afgestemd op je werksituatie kan veel toevoegen. Ons vakkundig team vertelt je graag waarom een kantoorbril met zogenoemde bureauglazen soms beter is dan een enkelvoudige of ‘gewone’ multifocale bril.

Functioneert jouw ‘gewone’ bril nog?

In veel gevallen functioneert je ‘gewone’ bril prima op je werkplek. Mocht je echter aan het einde van een werkdag geregeld last van uw rug en/of nek hebben, dan zou dit aan je zicht kunnen liggen. Wellicht zat je in een verkeerde houding omdat je veel moeite moet doen om goed te kunnen zien. Of heb je last van de blauwe straling van je beeldscherm.

Groot en scherp gezichtsveld

je richt je blik namelijk vaak op de zogenaamde nabij- en tussenafstand. Enkelvoudige brillenglazen corrigeren dichtbij of veraf; multifocale glazen dichtbij én veraf. Maar wel met een relatief klein deel van het brillenglas, waardoor u een relatief smal gezichtsveld heeft. Een kantoorbril biedt juist op dit tussengebied een extra groot en scherp gezichtsveld, waardoor je het hele beeldscherm kunt overzien zonder jezelf daarvoor in allerlei bochten te hoeven wringen. Resultaat: een ergonomische werkhouding en meer kijkcomfort!

 

Meer weten over een kantoorbril speciaal voor op het werk?
Je bent van harte welkom met al je vragen en opmerkingen.

computerbril-moe-360x360

Waarom een computerbril van Arnold Eyeworks?

  • Wij geven persoonlijk advies en aandacht
  • Wij geven uitgebreide informatie over kantoorbrillen
  • Wij denken mee met je wensen en verlangens