Voor de beste contactlenzen kom je naar Arnold eyeworks in Bavel.

Het kan iedereen overkomen: ineens valt je bril op de grond. Gelukkig heb je in samenspraak met Arnold Eyeworks voor glazen met een speciale hardingslaag gekozen, waardoor ze krasbestendig zijn. Je kan bij Arnold Eyeworks terecht voor diverse coatings en materialen om je bril nog comfortabeler in het gebruik te maken.

Welke lenzen passen bij je?

De keuze voor bepaalde contactlenzen hangt vaak nauw samen met jouw levensstijl. Ben je een actieve sporter? Of zit je veel achter de computer? Gaat het om je kind dat graag lenzen wil? Elke persoon is anders. Daarom nemen wij ruim de tijd om exact die lenzen te kiezen die bij jouw levensstijl passen.

Contactlenzen met comfort

Onze service omvat niet alleen de oogcontroles. Wij zijn er altijd om je bij te staan bij het gezond houden van je ogen. Niet tevreden over je contactlens? Dan kijken we samen of een andere contactlens jou wel het comfort en zicht biedt dat je ervan verlangt. Ook bespreken we het onderhoud van je lenzen – dit verschilt immers per lens.

Vast aanspreekpunt

Omdat wij uit een vast team bestaan, heb je altijd een vast aanspreekpunt om elke vraag of ervaring te bespreken. Wij doen er alles aan zodat je optimaal van je lenzen kunt genieten. Wil je eens een nieuwe lens proberen? Geen probleem, wij staan voor je klaar.

Uiteraard kan je altijd bij ons terecht voor meer informatie. Loop gerust eens onze winkel in Bavel binnen of bel ons via tel. 0161-437028.

Waarom contactlenzen kopen bij Arnold Eyeworks?

  • Bij Arnold Eyeworks vind je een groot aanbod contactlenzen
  • Wij bieden een speciaal contactlenzenabonnement voor lenzendragers
  • Onze medewerkers hebben de expertise om je te helpen kiezen
  • Wij hebben oog voor jouw levensstijl en de lenzen die daarbij passen
  • Wij werken met een vast team zodat je altijd een vast aanspreekpunt heeft
  • Voor meer informatie kan je altijd telefonisch, via de website of in de winkel bij ons terecht