Voor de beste brillenglazen kom je naar Arnold eyeworks

Naarmate je ouder wordt, kan de elasticiteit van de ooglens afnemen. Je kunt moeilijker scherpstellen en je krijgt bijvoorbeeld opeens moeite met lezen. We noemen dit verschijnsel ‘presbyopie’ of ‘ouderdomsverziendheid’. Je kan zo rond je veertigste de eerste symptomen ervaren. Bij Arnold eyeworks helpen we je in je zoektocht naar een leesbril op maat.

 

Meer leesplezier

Herkent je dit? Om teksten te kunnen lezen, moet je de letters steeds vaker op armlengte bekijken, anders kan je er geen touw aan vastknopen. Dit is een duidelijk teken van presbyopie. Als je jezelf hierin herkent, is er geen reden tot paniek. Presbyopie is gelukkig niet ernstig en gemakkelijk te verhelpen met een bril op maat. Wij bezorgen je graag meer leesplezier!

De perfecte bril voor jou!

Bij Arnold Eyeworks kijken we eerst naar hoe je gemiddelde dag eruitziet. Zit je de hele dag achter een computer te werken? Lees je veel? Zit je veel in de auto? Op basis van jouw persoonlijke situatie denken wij met je mee om de beste brillenglazen te vinden die precies op jouw ogen en levensstijl zijn afgestemd. Zoek je een bril om zowel veraf als dichtbij te kunnen zien, dan zijn multifocale glazen wellicht de beste oplossing. Of heb je meer aan bureauglazen? Deze corrigeren de ogen op korte en middellange afstand. Wij denken graag met je mee!

 

Het team van Arnold eyeworks zal je gedurende het hele beslissingsproces persoonlijk bijstaan en van alle mogelijke service voorzien

Waarom een leesbril kopen bij Arnold eyeworks?

  • Arnold Eyeworks denkt mee over de beste (lees)bril die bij jouw levensstijl past
  • Wij hebben een uitgebreide range aan leesbrillen
  • Onze vakkundige medewerkers nemen uitgebreid de tijd en leveren perfecte persoonlijke service