Voor de beste oogzorg kom je naar Arnold eyeworks

Je ogen zijn de spiegel van je ziel, maar natuurlijk ook een essentieel zintuig om te kunnen leven. Voor je ogen wil je het beste en dat is precies wat wij willen en kunnen geven. Je kunt bij Arnold eyeworks terecht voor oogcontroles en de laatste ontwikkelingen op het gebied van oogzorg.

 

Persoonlijke oogzorg

Na een intakegesprek voert de opticien die je begeleidt een volledige oogmeting uit. Deze bestaat onder meer uit een oogdrukmeting en het vaststellen van de gewenste correctie, natuurlijk kijken we ook naar eventuele afwijkingen. Mocht je voorkeur hebben voor contactlenzen, dan meet de opticien vervolgens met een spleetlamp nog eens nauwkeurig je ogen en wordt de optimale passing berekend. Vanzelfsprekend staan we je ook na de aanschaf van je lenzen of bril bij met persoonlijke oogzorg.

 

Je bent altijd van harte welkom, maar zeker voor oogcontroles en uitgebreide adviezen nemen wij graag de tijd. Daarom kan je het best een afspraak maken als je langs wilt komen voor een onderzoek of contactlenzenadvies. Graag tot ziens!

De gezondheid van je ogen!

Al bijna 50 jaar dragen wij met veel passie en plezier op een effectieve manier bij aan de gezondheid van je ogen. Je kan bij ons terecht voor een oogmeting, oogcontroles en voor uitgebreid advies over onze kwaliteitsproducten. Wij houden onze expertise up-to-date en volgen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van oogzorg. Je kan dus altijd rekenen op onze professionele input bij de aanschaf van lenzen of een bril.

 

Juiste meting en advies

Het signaleren van een oogaandoening en goed begeleiden van de behandeling is belangrijk. Wij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht en zorg, daarom nemen wij de tijd voor onze klanten. Wat zijn je specifieke wensen? Door welke bril wil je graag kijken? Omdat we van mens tot mens naar je luisteren, kunnen we met onze expertise perfect op je wensen inspelen.

Waarom kiezen voor de oogzorg van Arnold eyeworks?

  • Wij zijn altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen
  • Onze opticiens zijn professioneel en vakkundig
  • We nemen uitgebreid de tijd voor de perfecte oogzorg