Voor de beste oogzorg kom je naar Arnold eyeworks

De liefde voor een vak zit in het bloed. Dat geldt in ieder geval voor Mark Arnold van Arnold eyeworks in Bavel. Al op zijn 15e werkte hij mee in de optiekzaak van zijn vader, om in te kopen en de etalage te maken. Vanaf 1997 staat Mark aan het roer van zijn eigen zaak in Bavel, die in 2017 is gemoderniseerd en inmiddels een optiek concept store is.

Mark won heel wat prijzen met zijn etalages, waaronder de titel ‘Mooiste Ray-Ban etalage van Nederland’ en ‘Mooiste Sinterklaas-etalage van Nederland’. Als complete winkel werd Arnold eyeworks verkozen als één van de Mooiste 10 Winkels van Nederland, de Mooiste Winkel van Breda en de Beste Winkelier van Breda in de categorie Opticien.

Mark en Susanne bezoeken samen beurzen in Milaan, Parijs en München, zodat ze altijd up-to-date zijn met de nieuwste trends en innovaties van monturen, glazen, contactlenzen, apparatuur en accessoires.

Altijd een vast aanspreekpunt

Bij Arnold eyeworks heb je altijd een vast aanspreekpunt; de enige optiekzaak in Bavel wordt gerund door Mark, zijn vrouw Susanne en hun collega Bjorn. In de eigen werkplaats kunnen zij slijpen en reparaties verrichten. Dat gaat een stuk sneller dan het in de fabriek laten doen en is een mooie extra service voor de eigen klanten. Daarnaast adviseren Mark en Bjorn je ook graag over de mogelijkheden met contactlenzen. Susanne  houdt zij zich vooral bezig met ontvangst van klanten, montuur advies en administratieve activiteiten.

Bijzondere monturen en woonaccessoires

In de winkel zelf is nog van alles te zien buiten de bijzondere monturen van merken als Chanel, Götti, Serengeti – Lunor, Tom Ford, Clayton Franklin, Etnia, Monoqool en Willems eyewear. Mark heeft een grote affiniteit met interieurstyling. Dat zie je terug in de woonaccessoires overal in de winkel. Deze items zijn een prima aankleding voor de winkel en omdat ze te koop zijn, wisselt het interieur ook geregeld. Bovendien hebben mensen iets te zien als ze misschien even moeten wachten.

 

‘Wij verkopen niet, wij adviseren’

Op de vraag wat Arnold eyeworks onderscheidt van andere optiekzaken, antwoordt Mark stellig: “Wij verkopen niet, wij adviseren!” Hij legt uit: “We gaan mee in de persoonlijke situatie van de klant. We hanteren daar een eigen protocol voor, zodat we altijd tot het juist type glazen of de juiste contactlenzen komen.”

Dat de combinatie service en persoonlijke aandacht samen met een optiek/concept store werkt, blijkt uit het toenemend aantal klanten dat Arnold Eyeworks weet te vinden. Groot voordeel is dat je bij Arnold eyeworks gratis voor de deur kunt parkeren.

Een kijkje in onze winkel