Voor de beste zonneglazen kom je naar Arnold Eyeworks in Bavel.

Let the sun shine, maar dan natuurlijk wel met de bescherming van een goede zonnebril! Wij bieden je nu de mogelijkheid om voordelig een trendy zonnebril op jouw sterkte aan te schaffen. Je ogen hebben bescherming nodig, maar dat wil je natuurlijk wel op stijlvolle wijze doen. Wij hebben dan ook een zeer gevarieerde collectie zonnebrillen met uiteenlopende merken.

Goede zonneglazen

Het is een groot goed om onder alle omstandigheden goed te kunnen zien. Daarom is het zo belangrijk om je ogen goed te beschermen tegen uv-straling. Met goede zonneglazen wordt verblindend zonlicht gedempt. Hierdoor worden je ogen minder belast en kan je altijd scherp zien. Er zijn verschillende types zonneglazen die je hierbij kunnen helpen. Arnold Eyeworks denkt met je mee over de beste zonneglazen voor jou!

Zonneglazen op sterkte

Afhankelijk van het gebruik van je zonnebril, kan je bijvoorbeeld kiezen voor meekleurende glazen. Deze zijn lichtgevoelig en kleuren buiten net zo donker als een zonnebril. Daar houdt het echter niet mee op. Je wilt er immers op het terras of op wintersport ook nog eens fantastisch uitzien. Arnold Eyeworks kijkt met je mee naar het perfecte montuur voor jouw gezicht en glazen die helemaal aan je verwachting voldoen. Uiteraard hebben we ook een ruime range zonneglazen op sterkte.

 

Kwetsbare kinderogen

Kinderogen zijn eveneens kwetsbaar voor uv-straling. Gelukkig hoeft een goede zonnebril voor de allerkleinsten evenmin duur te zijn. Loop eens binnen in onze optiek in Bavel om de kidscollectie zonnebrillen te bekijken. Elk montuur is uiteraard voorzien van glazen met een goede uv-bescherming. Samen met onze Arnold Eyeworks medewerkers slaag je er zeker in om de beste keuze voor jou en jouw kind te maken

 

Wil je graag je persoonlijke opties weten? Je bent welkom om geheel vrijblijvend onze
winkel in Bavel binnen te lopen om je over de mogelijkheden te laten adviseren.

zonnebril-1-360x360

Waarom kiezen voor zonneglazen van Arnold Eyeworks?

  • Arnold Eyeworks denkt mee over welke glazen het beste bij je passen
  • Arnold Eyeworks kijkt mee naar het beste model voor jouw gezicht
  • Arnold Eyeworks heeft ook zonneglazen op sterkte
  • We denken mee over de beste uv-bescherming voor de kwetsbare ogen van jouw kind