skip to Main Content

De gezondheid van je ogen

Al 22 jaar dragen wij op een effectieve en duurzame manier bij aan de gezondheid van je ogen. We doen dit met passie en plezier. Je kan bij ons terecht voor een oogmeting, oogcontroles en voor uitgebreid advies over onze kwaliteitsproducten.

Wij houden onze expertise altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van oogzorg. Je kan dus altijd rekenen op onze professionele input bij de aanschaf van lenzen of een bril.

Juiste meting en advies

Het signaleren van en goed begeleiden bij een oogaandoening is natuurlijk belangrijk. Daarom nemen wij altijd de tijd voor onze klanten. Wij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht en zorg. Wat zijn je specifieke wensen? Door welke bril wil je graag kijken? Omdat we van mens tot mens naar je luisteren, kunnen we met onze expertise perfect op je wensen inspringen.

Persoonlijke oogzorg

Na een intakegesprek voert de opticien die je begeleidt een oogmeting uit. Deze bestaat onder meer uit een oogdrukmeting. Daarnaast worden je ogen opgemeten en de gewenste sterkte bepaald. Natuurlijk kijken we ook naar eventuele afwijkingen. Mocht je de voorkeur hebben voor contactlenzen, dan meet de opticien vervolgens met een topograaf nog eens nauwkeurig je ogen en wordt de optimale passing berekend. Vanzelfsprekend staan we je ook na de aanschaf van je lenzen of bril bij met persoonlijke oogzorg.

Je bent altijd van harte welkom, maar zeker voor oogcontroles en uitgebreide adviezen nemen wij graag de tijd. Daarom kan je het best een afspraak maken als je langs wilt komen voor een onderzoek of contactlenzenadvies. Graag tot ziens!

banner_04

Waarom kiezen voor de oogzorg
van Arnold Eyeworks?

  • Wij zijn altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen

  • Onze opticiens zijn professioneel en vakkundig

  • We nemen uitgebreid de tijd voor de perfecte oogzorg

Back To Top