skip to Main Content

Welke zonnebril past bij u?

Voor je ogen wil je natuurlijk alleen het beste. Daarom is het belangrijk om ze goed te beschermen tegen uv-straling. Met een goede zonnebril wordt fel licht gedempt. Hierdoor worden je ogen minder belast en kan je altijd scherp zien. Arnold Eyeworks staat voor persoonlijke aandacht en service. Wij staan je dan ook met raad en daad bij om je te helpen beslissen welke zonnebril het beste voor je werkt. Misschien kies je liever voor een bril met meekleurende, lichtgevoelige glazen? Deze kleuren buiten net zo donker als een zonnebril.

Een zonnebril om mee te worden gezien

Bovendien wil je er met je mooie zonnebril onder alle omstandigheden geweldig uitzien. Of u nu op een terras zit te genieten of op wintersport bent. Je kan bij ons terecht voor uiteenlopende modellen van verschillende topmerken. Loop eens bij ons binnen om onze collectie te bekijken. Onze medewerkers kunnen je advies geven over met welke zonnebril je echt mag worden gezien.

Kinderogen zijn extra kwetsbaar voor uv-stralen. Gelukkig hoeft een goede zonnebril niet duur te zijn! Al onze kinderzonnebrillen zijn voorzien van glazen met een goede uv-bescherming. Samen met onze medewerkers slaag je er zeker in om de beste keuze voor  jouw kind te maken.

optiek-arnold-artikel-brillen-v1

Waarom een zonnebril kopen
bij Arnold Eyeworks?

  • Bij Arnnold Eyeworks vind je een grote collectie voordelige (merk)zonnebrillen

  • Wij denken mee over de functionaliteit van je zonnebril

  • Wij kijken welke zonnebril het beste bij je kind past

Back To Top