skip to Main Content

Welke brillenglazen passen bij je?

Multifocale glazen

Als je een bril nodig hebt voor zowel veraf als dichtbij, dan zijn multifocale glazen de ideale oplossing. In deze glazen zijn verschillende delen anders geslepen. Deze delen lopen in elkaar over, zodat je veraf en dichtbij altijd goed kunt zien.

Ontspiegelde glazen

Je kan ook overwegen om voor ontspiegelde brillenglazen te kiezen. Dit draagt eveneens bij aan het kijk- en draagcomfort van je bril. Door de ontspiegeling worden reflecties tot een minimum beperkt. De glazen blijven transparant en helder en bieden meer contrast.

Bureauglazen

Zit je de hele dag achter een beeldscherm? Hiervoor hebben we brillen met zogenoemde bureauglazen. Met je multifocale bril kan je het beeldscherm van uw computer immers niet duidelijk zien en voor een leesbril staat de computer te ver van je vandaan. Bureauglazen zijn de oplossing hiervoor. Deze glazen corrigeren de ogen op korte en middellange afstand en het leesbereik wordt groter.

Meekleurende glazen

Meekleurende glazen bieden onder alle lichtomstandigheden perfect zicht. Ze passen zich immers aan het licht aan. Als extraatje bieden meekleurende brillenglazen een uv-bescherming van 100%.
Om te bepalen welke glazen het beste bij je passen, denken onze vakmensen met je mee, zodat je de deur uitwandelt met glazen die exact opĀ  jou en jouw activiteiten zijn toegespitst. Onze medewerkers staan je persoonlijk bij om je elke gewenste service te verlenen.

243B2326-BW-RGB

Waarom brillenglazen van Arnold eyeworks?

  • We leveren perfecte service
  • Persoonlijke aandacht – we denken met je mee
  • We hebben een uitgebreide range aan brillenglazen
Back To Top